Webdesign

Det rene filantropi

Min valfart i IT verdenen har været den glade, selvlærte amatørs. Det har præget turen, og bidraget til underholdningen (hvorfor læse brugsanvisningen hvis der er en on/of knap?)

Min mor fik sin første computer da hun var fyldt 60. Så er det ikke så nemt at følge med. (Men hun har da lært at sende e-mails)

Så er vi andre lidt heldigere. At være ung og købedygtig når den nye Commodore 64 kommer på gaden (1982 eller -83). Se dét er lykken. Siden da var jeg hooked.

Specielt Internettet, og internetsider har været kilde til lige dele begejstring, bøvl og besvær. Så snart jeg fik mulighed for det fik jeg lavet internetsider (damsbo.dk) og legede med html-koder i sene nattetimer. (det var dengang WordPerfect var in, blå skærm og masser af koder i teksterne dér også).

Men så gik det ned af bakke. DWD webdesign. Sådan hed et firma jeg for mange år siden lod registrere, primært fordi jeg gennem gode kolleger havde fået til opgave at designe et websted. Så meget arbejde at indtægten krævede en momsregistrering (man er vel lovlydig).

Det gik fint. Jeg fik også andre opgaver, og overmod (og naivitet!) gjorde at jeg tilbød at stille min assistance gratis til rådighed, først for venner, så for børneinstitutioner og skoleklasser.

Til sidst havde jeg for meget at lave, og ingen indtægter fra dén kant.
Heldigt at jeg aldrig besluttede at kvitte mit dagjob :-)

TeamViewer