Fiskeri

Fiskeri er en kombination af sport og meditation. Man glemmer hverdagen, sindet får luft og ro. Ofte er turen målet i sig selv. Fangsten kommer i anden række. At sidde ved en lille sø (jeg er behagelighedfisker - ender som oftest ved min foretrukne Put&Take) med lun kaffe, en kiks og en cigaret. Det kan man godt bruge en dags tid eller to på.

Poppelsøen

01-06-06_2100.jpg (79544 byte)Min favoritplads. Jeg kan smutte derud på 10 minutter når muligheden byder sig. Der er kønt og som regel også mange fisk i vandet. Det hedder Put&Take. Men tag ikke fejl. Put er den lette del, hvor Mogens hælder 14-18 ørreder i varierende størrelse ud i søen med jævne mellemrum. Take. Den halvdel hvor man skal fange fiskene, er knap så let. men det lykkes af og til.

fluefisk.jpg (128117 byte)På det seneste er jeg begyndt at fiske med fluestang. Det er godt nok en udfordring! Men det er fascinerende, og når det lykkes at få linen helt ud ser det rigtig flot ud :-) Men der er ikke tid til at sidde og drikke kaffe :-( 
Så kommer flåddet ud igen, så jeg kan sidde og filosofere lidt.

 

Havet

DSC00331.JPG (253221 byte)Jeg har været ved havet nogle gange. Ønskede mig waders og andet godt i julegave. SÅ er der dømt frisk luft. Men det kræver en del forberedelse at drage ud på havtur. Det er ikke blevet til så mange endnu, men det kommer. Specielt når jeg får lidt mere styr på fluestangen. Her er et stemningsbillede fra en tur til Kulhuse. Der er både ørreder og (i sæsonen) fine hornfisk.