Biler, biler, biler

Først på tv

I mange år fulgte jeg kampen om Formel1 mesterskabet på alle tilgængelige sportskanaler. Lidt rally og DTC var også på programmet. Tragisk at overvære løbet 1. Maj 1994 på Imola hvor Ayrton Senna blev dræbt. Næsten mere tragisk at følge udviklingen i "sporten" som i en årrække blev domineret af M. Schumacher. Selvom han uomtvisteligt er en af alle tiders dygtigste kørere blev det ærlig talt lidt kedeligt!

Så blev det live

p8025182.jpg (97315 byte)Så var det jeg en søndag eftermiddag spankulerede rundt på Østerbro, nærmere betegnet til CHGP (Copenhagen Historic Grand Prix). Ud over suset ved at opleve disse herlige biler på helt nær hold var jeg så heldig at samle en brochure op som fortalte om glæderne og oplevelserne som official ved motorløb.

Der går historie i sporten

img_6343.jpg (70013 byte) Kort tid efter befandt jeg mig, bevæbnet med en licens og en pose flag, ved barrieren diverse lokale racerbaner. Jeg er medlem af HMS (Historisk Motorsport) som official. Her er det ikke hurtige formelracere, men oldtimers og bedagede sportsvogne det drejer sig om.

 

KTI træning 020.JPG (96785 byte)sturup 006.jpg (136883 byte)Hastigheden er måske ikke som til DTC eller Formel1, men spændingen og hyggen er til gengæld meget nærværende. Vi har et godt kammeratskab, officials og kørere imellem, og tilbringer nogle dejlige dage sammen. Se mere på www.hms.dk! Eller hent en brochure her.

Åh ja. Så var jeg på Le Mans 2008. Ikke flere ord. Her er lidt billeder!